Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Új John Deere permetezőgép ajándék PrecZone szolgáltatásokkal!2021-03-13

A növényvédelem fontossága a precíziós gazdálkodásban és a magas hozamok elérésében megkérdőjelezhetetlen. A KITE Zrt.-nél most akció keretében vásárolhat új John Deere vontatott permetezőgépet remek árfolyamon, ráadásul a permetezőgép mellé most értékes, a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó PrecZone alkalmazásokat is ajándékba kaphat!

 

2021. március 1. és 2021. április 30. között most igazán megéri új John Deere vontatott permetezőgépet vásárolnia a KITE Zrt.-től, hiszen meghatározott gépekre a piacinál jóval kedvezőbb árfolyamon lehet Öné a gép! Ráadásul, egyes modellek mellé ajándék PrecZone szolgáltatásokat is kap meghatározott időtartamra! (PrecMet, növényvédelmi előrejelzés, PrecSat, PrecSat Pro és Extra)

 

 

Miért lehetnek hasznosak Önnek ezek az alkalmazások?

A PrecMet meteorológia modul a KITE és az OVF meteorológiai állomásainak adatain alapszik. Az aktuális és múltbéli adatokat közli le térkép- és adatformában, segítve a jobb döntéshozatalt a mezőgazdasági munkálatok időzítésében. PrecSat, PrecSat Pro és Extra alkalmazások segítségével, űrfelvétel böngészéssel egy adott gazdaság tábláin a növényállomány fenológiáját tudja nyomon követni, illetve a vegetációban bekövetkezett változásokat tudja elemezni. A növényvédelmi előrejelzés alkalmazás célja, hogy segítséget nyújtson a gazdák és szaktanácsadók részére a növényvédelmi a védekezések optimális időzítéséhez.

 

john deere permetezogep kite-k

 

Érdemes tehát felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét az akció részleteivel és feltételeivel kapcsolatban.