Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Termelj még gazdaságosabban!2020-11-06

Az új Deutz-Fahr 5D keyline traktor széria ezt lehetővé teszi számodra!

 

Új szegmens a Deutz-Fahr termékkínálatában, az 5090D 88 Le-s és 5100D 97 Le-s Keyline traktorokat ajánljuk azoknak a gazdálkodóknak, akik egy minőségi, megbízható, alacsony költséggel üzemeltethető és hatékony traktort szeretnének versenyképes áron.

Az új 5D Keyline sorozat tagjai ideális választás kis és közepes gazdaságoknak, gyümölcsösbe, kertészetekbe és szántóföldre valamint szállítási feladatok ellátására egyaránt.

Egyszerű és hatékony technológia: az optimalizált lökettérfogatú Common Rail motorok teljesítménye 65 LE (48 kW) és 97 LE (71 kW) között a maximumot hozzák ki magukból, az üzemanyag-fogyasztásuk és károsanyag-kibocsátásuk verhetetlenül alacsony. Elektronikus, 2000 bar értéken működő közös nyomócsöves befecskendezés, kipufogógáz-visszavezetés, töltőlevegő-visszahűtés, DOC kipufogógáz-utókezelés, AdBlue nélkül kisméretű hűtő viszko-kuplungos ventilátorral és PowerCore légszűrővel – túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ebben a kategóriában a motortechnológia legmagasabb szintjét képviseli.

 

df 5 d keyline hirdetés

 

Az erőátvitel terén a traktor mechanikus szinkronizált, ötsebességes, 30+ 15 ECO sebességváltóval van szerelve a mászó fokozatot beleértve, amivel 237 m/h minimális sebesség érhető el. A sorozat összes modellje mindössze 1870 ford./percnél éri el a 40 km/h sebességet, ami a kedvező üzemanyag fogyasztást eredményezi. Az 5D Keyline sorozat összes tagja négykerékhajtással és négy kerékre ható fékrendszerrel van felszerelve. A négykerékhajtás és a 100%-os differenciálzár elektro-hidraulikusan kapcsolható. Igazán hatékony: 50 l/perc teljesítményű hidraulikaszivattyú három pár hátsó hidraulika csatlakozót működtet. 3500 kg emelőképességű hátsó emelőszerkezet és 3 fokozatú 540/540ECO/1000  TLT fordulat alapfelszereltségben jár a traktorhoz.

 

keyline 2

 

A fülke igazán kényelmes tágas ALL ROUND VISIBILITY kabinnal van szerelve, ahol a kilátás minden irányba kiváló, alapfelszereltségben klímával és légrugós üléssel szerelve a kényelmes munkavégzésért. Az ajtók szélesek, a kezelés pedig ergonomikus.

Az új 5D Keyline sorozat bármely modellje tökéletes társa lehet az igazán gazdaságos munkavégzésben.

 

www.dorker.hu

dorker logó png