Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Minden, amit az M7003 szériáról tudni akartál!

A Két-KATA Kft. új videósorozatában közelebbről is megismerheted a Kubota M7003 traktor szériáját. Minden olyan kérdést érint, ami fontos lehet, a kezelhetőségtől elkezdve egészen az árakig.

 

Az M7003 traktorcsalád a Kubota jelenleg Európában elérhető termékpalettájának legnagyobb tagja. 130-tól 170 lóerőig terjedő teljesítménnyel rendelkeznek modelljei a Kubota megbízható dízelmotorjainak köszönhetően. Felszereltsége változatos, a standard kategóriától a KVT típusú verzióig. A videósorozat első részében Szabó István műszaki vezető beszél az M7003 szériát érintő gyártási folyamatokkal kapcsolatos hírekről, a modellek általános jellemzőiről és arról, hogyan alakulnak az árak.

 

 

Az Kubota M7003 jelű szériája professzionális szántóföldi használatra készült, és minden olyan tulajdonsággal felszerelt, amire egy modern gazdának szüksége van. Még a standard traktorok is felszereltek rugózott híddal, 50-es váltóval és rugózott fülkével. A Premium és KVT Premium modellek esetében alapfelszereltségként is elektromos vezérlésű kiadószelepekkel van ellátva és minden kezelőszerv a karfába integráltan helyezkedik el. Egy teljes felszereltségű Premium KVT traktor fronthidraulikával, frontkardánnal, légrugós rugózott fülkével, nagy méretű ISOBUS monitorral (K-monitor), automata kormányzás előkészítéssel rendelkezik.

Továbbá fontos jellemzője, hogy a gyártó akár 5 év kiterjesztett gyártói garanciát is biztosít. Ez egyedülálló a garancia időtartamát és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészeket tekintve, mivel a Kubota befogad olyan kopóalkatrészeket is, amiket jellemzően kihagynak a garanciaprogramokból. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a gyártó bízok saját termékeinek magas minőségében.