Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

LEMKEN Karat 9 grubber2020-06-18

Intenzív munka a sekély és mély tarlómegmunkálásban.

 

lemken_logo_claim_background_white_rgb

 

A Karat 9 grubber az aratás utáni első sekély és teljes felületű tarlómegmunkálásra éppúgy alkalmas, mint az ezt követő mélyebb és intenzívebb keverési munkára a mulcsba vetésnél a tarlómegmunkáláshoz vagy magágy előkészítéshez.

  • Az innovatív gyorscserélő rendszerrel a kapák szerszám nélkül, egyszerűen és gyorsan kicserélhetők, hogy a grubbert a sekély vagy mély művelés legváltozatosabb követelményeihez lehessen igazítani.
  • A függesztett Karat 9 elöl, jól hozzáférhető mélységállítással rendelkezik, hogy a munkamélységet szerszám nélkül és finom fokozatokban lehessen 5 és 30 cm között állítani. Minden félig-függesztett Karat 9 alapkivitelben hidraulikus munkamélység-állítással rendelkezik.
  • Az egyengető tárcsák automatikus összehangolása gondoskodik arról, hogy a karbantartást nem igénylő csapágyazású tárcsákat megváltozott munkamélységnél ne kelljen pótlólag állítani.
  • A hidraulikus terhelésátvitel gondoskodik arról, hogy a grubberről a súly átkerüljön a traktor hátsó tengelyére. Ez fokozza a traktor vonóerejét és azonos minőségű munka mellett csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.
  • A félig-függesztett változatoknál a szállítókereket a grubber kapái mögé helyezték és így sokkal jobban fordul.
  • A karbantartást szintén nem igénylő, automatikus biztosítás akadályoknál a szükségesnek megfelelően kitéríti a kapákat felfelé és hátrafelé (opció).

 

karat_merev_kapa karat_rugós_kapa-k karat9_késválaszték

 

karat_600_kua_2

 pap-agro_kft_cim_logo