Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Költségcsökkentés OROS SUN+CHOP szárzúzós napraforgó-adapterekkel2020-08-28

Az OROS SUN+CHOP szárzúzós napraforgó-betakarító adapterek – akár 10-12 km/h munkasebesség mellett is – a legminimálisabb veszteséggel dolgoznak.

 

  • A rázótálca görgős kialakításának köszönhetően a tálca rezgése segíti a szemek folyamatos áramlását az adapter belseje felé. Az oldalmagasítás és védőháló minimalizálja a szemveszteséget a különböző állományokban és betakarítási feltételeknél.
  • A szárzúzó berendezés optimális szárcsonk magasságot biztosít bármely betakarítási magasságnál és a flexibilis felfüggesztésnek köszönhetően jó talajkövetéssel rendelkezik, garantáltan tartja az optimális, 8 cm-es tarlómagasságot.

linamar-oros-sun-202008-2

  • A száraprító egység távolsága az adaptertől a kombájnfülkéből állítható, így a különböző állományok eltérő magasságához igazított adapterpozíció esetén is tartható az optimális szárcsonkmagasság. A függőleges tengelyű zúzórotorok keményfémmel felszórt, hosszú élettartamú kései megegyeznek az OROS Cornado kukoricacső-törő adapter szárzúzó késeivel.
  • A szárzúzó berendezéssel felszerelt OROS SUN napraforgó-betakarító adapter segítségével megelőzhető, hogy a magasan visszamaradt napraforgószárak sérülést okozzanak a betakarítógépek, traktorok alacsonyabban húzódó vezetékeiben, tömlőiben, ugyanakkor könnyebbé teszi a talajelőkészítés műveleteit, továbbá segíti a szárlebomlást is. A gumiabroncs védelme érdekében csonktaposó kiegészítővel is elérhető az adapter.
  • A betakarítással egymenetben történő szárzúzással a gépek védelme mellett jelentős költségmegtakarítás érhető el a külön menetben, traktorral és szárzúzógéppel végzett szártépéshez képest.
  • Egyszerű, gondozásmentes mechanikus hajtásának és kis tömegének köszönhetően nagyon minimális, soronként ~1,34 LE plusz teljesítményt igényel a betakarítógéptől, még 11 km/h maximális munkasebesség mellett is.
  • Burkolat színválaszték elérhető bármely ismert kombájntípus színében.
  • Fix kivitelű OROS SUN napraforgó adapterek 6; 8; 12 és 16 soros munkaszélességben 56 cm, 70 cm, illetve 76,2 cm sortávolságban állnak a felhasználók rendelkezésére.

 

linamar-oros-sun-202008

 

Ne maradjon le szezonváró akciónkról!

  • 6 soros OROS SUN+CHOP szárzúzós napraforgó-betakarító adapter most vonzó áron, 5 649 990 Ft+Áfától,
  • 6 soros OROS SUN napraforgó adaptert 3 649 990 Ft+Áfától a készlet erejéig.

 

Héjja Csaba
Országfelelős
+36 20 585 9666
csaba.hejja@linamar.com

oros-linamar-logo

oros-hotline

www.oros.hu
www.facebook.com/oroslinamar
www.youtube.com/user/oroslinamar