Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Farmtech pótkocsik minden gazdaságnak2021-06-25

A Farmtech pótkocsit minden gazdaságban – kicsiben, közepes és nagyban – egyaránt használhatják. Fejlesztőinek az volt a szándéka, hogy a gazdálkodók a kistraktortól a professzionális erőgépekig használni tudják a szóban forgó nélkülözhetetlen eszközöket.

 

Így például – érvényesítve a fejlesztői elképzeléseket – a billenő felépítményes vontatmányokat teljes felszereltséggel kínálják a forgalmazók, opcionálisan magasítóval, ponyvával kiegészítve. Ez az optimális használhatósági szem előtt tartó felszereltség és kialakítás teszi lehetővé, hogy minden esetben érvényes műszaki vizsgával kerülnek átadásra a termékek a felhasználók számára.

Jó hír: a szlovén Farmtech minőségi és precíz egytengelyes, kéttengelyes, háromtengelyes, tandemtengelyes, valamint mulde és tolófalas traktorvontatású pótkocsi portfóliója hazánkban is elérhető a gazdálkodók számára. A masszív és robusztus felépítmény, valamint a széleskörű felszereltség professzionális alkalmazást tesz lehetővé a különböző munkaterületeken.

Professzionális Farmtech minőség, egyes típusoknál akár 6 évvel ezelőtti, AKCIÓS áron!

AKCIÓS ZDK típusú kéttengelyes traktorvontatású pótkocsik

Az idei év gyári akciós terméke a 15 tonna össztömegű, 11,3 tonna raksúlyú ZDK-1500-as modell, ami felszereltségében „összkomfortos” azaz semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Ponyvázva, 16 köbméteres térfogattal, 385/65 R22.5 új gumikkal van szerelve. Szükséges vonóigény 84 lóerő. Ez a típus a HW 8011-es pótkocsi Farmtech kivitelezésű utódja lehet.

A szóban forgó pótkocsi gyári akciós ára: 15.990,-Euró+Áfa.

 

zdk_1500__

 
zdk_1500 zdk_1500_

 

A ZDK 1800-as, kéttengelyes termék a középkategóriás, hagyományos pótkocsik szegmensében érhetők el. Jellemzője a professzionális és univerzális alkalmazhatóság, gépkapcsolatban is jól teljesít. A többi 18 tonnás pótkocsiktól abban különbözik, hogy 20 tonna össztömegre van vizsgáztatva, és még 16 tonna össztömegű vontatmány is kapcsolható hozzá. A ZDK-1800-as modell jelen pillanatban 6 évvel ezelőtti áron kapható teljes felszereltséggel.

Az akciós ár: 20.500,-Euró+Áfa.

 

zdk_1800

 

DDK típusú háromtengelyes traktorvontatású pótkocsi

A DDK 2400-as pótkocsi már négy éve kategóriájában töretlenül piacvezető termék. A konstrukcióhoz tartozó megfelelő gumiabroncsokkal, egyedülállóan megerősített, 260x140x14,2 mm keresztmetszetű alvázzal – az egyébként is jelentős – megengedett össztömege akár 27 tonna is lehet, melyhez 20 t raksúly tartozik. Stabil C-profilból készült oldalfalakkal, 14,5 t teherbírású tengelyekkel szállítja a gyártó.

Ára jelenleg teljes felszereltséggel 34.500,-Euró+Áfa.

 

ddk_2400_k

ddk_2400__k

 

A kiváló minőségű, sokoldalúan alkalmazható Farmtech termékeket hazánkban három forgalmazó kínálja az agrártermelőknek:

  • A szombathelyi Agro-Alfa Kft. a Nyugat-Magyarországi Értékesítési Centrum feladatkörét látja el, a Somogy -, Zala -, Veszprém -, Vas -, Komárom-Esztergom -, Győr-Moson-Sopron megyékből várja az érdeklődőket és a leendő tulajdonosokat.
  • A Szekszárdon működő Agió Kft. a Farmtech termékek Közép-Magyarországi Értékesítési Centruma, a Baranya -, Tolna -, Bács-Kiskun -, Fejér -, Pest -, Nógrád – és Heves megyékben jelentkező igényeket szolgálja ki.
  • A makói székhelyű Hanki-Ker Kft. a Kelet-Magyarországi Értékesítési Centrumként szolgálja ki a Békés -, Csongrád-Csanád -, Jász-Nagykun-Szolnok -, Hajdú-Bihar -, Szabolcs-Szatmár-Bereg -, Borsod-Abaúj-Zemplén megyék gazdáinak igényét.

farmtech-terkep