Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Egyszerűen termelékeny! – DEUTZ-FAHR 5D Keyline sorozat2021-12-07

Sokoldalú és gazdaságos traktor, könnyebb szállítási feladatok és kisebb gazdaságok számára – az 5D Keyline sorozat tagjai ideálisak a kisebb és idényjellegű munkák számára.

 

Egyszerű és hatékony technológia: a háromhengeres, optimalizált lökettérfogatú FARMotion motorok teljesítménye 65 LE (48 kW) és 97 LE (71 kW) közötti, és míg a maximumot hozzák ki magukból, az üzemanyag-fogyasztásuk és károsanyag- kibocsátásuk verhetetlenül alacsony.

 

farmotion motor

 

 

Elektronikus, 2000 bar értéken működő közös nyomócsöves befecskendezés, kipufogógáz-visszavezetés, töltőlevegő-visszahűtés, DOC kipufogógáz-utókezelés, kis méretű hűtő viszkokuplungos ventilátorral és PowerCore légszűrővel – túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a motortechnológia mai csúcsát jelenti.

 

hűtő viszkokuplungos ventilátorral

 

 

Az erőátvitel terén kétféle mechanikus, ötsebességes, irányváltóval felszerelt sebességváltóból lehet választani: az egyik összesen 15 + 15, a másik pedig 30 + 15 fokozatú. Egyszerűen hatékony: a sorozat összes gépe mindössze 1870 ford./percnél éri el a 40 km/h sebességet.

 

df-5d-keyline-hirdetés

 

 

Az 5D Keyline sorozat összes tagja négykerékhajtással és négy kerékre ható fékrendszerrel van felszerelve. A négykerékhajtást és a 100%-os differenciálzárat elektro-hidraulikus vezérléssel lehet működtetni. Igazán sokoldalú: 50 l/perc teljesítményű hidraulikaszivattyú akár három mechanikus működtetésű hátsó hidraulikaszelep, 3500 kg emelőképességű hátsó emelőszerkezet és akár háromfokozatú TLT kiszolgálására.

 

hidraulika szivattyú

 

A fülke igazán kényelmes: a kilátás minden irányba kiváló, az ajtók szélesek, a kezelés pedig igen ergonomikus. Az új 5D Keyline sorozat bármely modellje tökéletes társa lehet az igazán gazdaságos munkavégzésben.

 

fülkekomfort 

 

Még elérhetők készletről, limitált darabszámban a Deutz-Fahr 5D Keyline modellek AdBlue nélkül, EUR 4 motorral. Részletekért kattintson!

 

dorker logó png

www.dorker.hu

webshop.dorker.hu