Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Egyre hatékonyabb és még sokoldalúbb: Rajtol az Alliance 585 új méreteinek forgálmazása2020-04-03

Habár csak 2019-ben került piacra, az Alliance 585 máris üzleti sikert aratott. Csúcsteljesítményének, valamint eredményességének köszönhetően kiváló hírnévre tett szert.

 

Ez a sokoldalú acélöves gumiabroncs kiválóan teljesít kemény felületeken, laza kavicson és a talajon egyaránt. Így kompakt megoldást kínál olyan kihívást jelentő környezetekben, mint az építőipar, ipar, anyagmozgatás, mezőgazdaság és az ezekhez tartozó műveletek során. Legyen szó teleszkópos gépekről vagy kotró- és kompakt rakodógépekről: az Alliance 585 szerkezeti kialakítása hatékony és könnyedén végzett munkát tesz lehetővé. Egyedi futófelülete, robusztus
megjelenése és közismert tartóssága miatt a gumiabroncs úgy jellemezhető, mint „bármilyen kihívást jelentő művelet strapabíró specialistája”, és mindez még kiegészül „B” sebességi besorolásával (50 km/h).

„Úgy látjuk, egyre nő a kereslet a sokoldalúan használható gépek iránt, amelyek egyaránt alkalmasak a mezőgazdasági, építőipari és ipari környezet műveleteinek elvégzésére, azaz olyan gépekre, amelyek naponta, vagy akár óránként is különböző környezetben, különböző feladatokra használhatók. Ehhez olyan gépekre van szükség, amelyek valóban sokoldalúak – mint például a teleszkópos rakodók – és olyan gumiabroncsokra, amelyek minden körülmények között tökéletes teljesítményt nyújtanak. Az Alliance 585 gumiabroncsokat pedig pontosan erre fejlesztették ki” – részletezi Gerrit Vinkers, az Alliance Tire Group felhasználási szakértője.

Egyedi futófelület

Az Alliance 585 gumiabroncs nagy méretű, több irányú barázdái miatt a felület nagyobb területen érintkezik a talajjal. Ez teszi lehetővé a kényelmes haladást kemény terep körülmények között, és még a nagy teherrel közlekedő gépeknek is kiemelkedő stabilitást biztosít, akár dombos felszínen is. Ugyanakkor a nagyobb barázdamélység és az optimális „blokkok” közötti távolság laza felületeken megbízható tapadást és hatékony öntisztító képességet biztosít. Mindent egybevetve jobb csúszásmentesség, kiváló gumiabroncs élettartam, mindez garantálja az abroncs tartós teljesítményét.

alliance_585_30°_view

Robusztus szerkezet

Az acélöves kialakítás, a megerősített oldalfalak, és a különleges összetevők mind ugyanazt a célt szolgálják: biztosítják a futófelület vágások és sérülések elleni aktív védelmét, védik a gumiabroncs oldalfalát a sérülésektől, és optimális teherbírást tesznek lehetővé. Mindezek együtt igazán figyelemre méltó, tartós és megbízható teljesítményt eredményeznek.

Az Alliance 585 gumiabroncs most öt új méretben elérhető – 400/70R18, 400/70R20, 500/70R24, 340/80R18, 440/80R24 – és a korábban már forgalmazott 460/70R24.