Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Egyedülálló tavaszi akció: ajándék STIHL-fűrész jár a lombtrágya-csomag mellé2019-05-01

Országszerte immár több mint 1600 gazda választja a Natur Agro Hungária termékeit, az ügyfelek száma a jövőben tovább bővülhet.

 

A hazai tulajdonban álló cég 17 éve foglalkozik mikrobiológiai talaj- és állománykezelő termékek fejlesztésével és forgalmazásával. A talajoltókból, biostimulátorokból, lombtrágyákból és tápanyagdúsításokbó álló technológia minőségét a cég rendszeresen elvégzett kísérletei igazolják vissza, ezekről rendre beszámolnak honlapjukon is.

Az eredmények kecsegtetők: Vépen hektáronként 84 ezer forintos többletbevételt sikerült realizálni a Natur Technológiának köszönhetően, de a befektetett összeg duplán megtérült Boconádon is. A cég tanácsadói nemcsak értékesítéssel foglalkoznak, levélanalízist követően akár célzott, növényspecifikus technológiát is összeállítanak a gazdák számára.

A Natur Agro a STIHL-lel kötött partneri megállapodásnak köszönhetően most egyedülálló ajánlattal fordul azokhoz a gazdákhoz, akik legalább 200 hektárnyi területen folytatnak növénytermesztést. Az igazoltan hatékony tavaszi lombtrágyacsomag mellé ajándékba adnak egy STIHL MS 170 motorfűrészt is, ami ideálisan használható tűzifa darabolásához és fa építőanyagok vágásához is.

A kedvezményes csomag tartalma a következő:

  • Natur Plasma "T" (2 liter/ha): koncentrált élő algás biostimulátor. Táplálékként szolgál a növényzet számára, regeneráló hatással is rendelkezik. Nem csak tápanyagokat pótol, de megerősödésre, növekedésre is készteti a gyökérzetet és a növényi zöldtömeget.
  • Natur Active (5 liter/ha): komplex lombtrágya, azokat a fontos makro-, mezo-, és mikroelemeket tartalmazza, melyek meghatározóak a növények fejlődésében. Összesen 13 különböző tápelem található az oldatban, koncentrált mennyiségben. Alkalmazása eredményesebbé teszi a növények tápanyagfelvételét a talajból is.
  • A csomaghoz választható kétféle MONO adalék is (2x1 liter/ha), a hatékony kezelés érdekében akár levélanalízist követően is. A MONO adalékok megnövelt dózisban tartalmaznak egy-egy tápelemet. Az elemek megfelelő kiválasztása nagyban meghatározza a termés leendő mennyiségét is.

Az akció részleteiről ide kattintva olvashatnak részletesen.