Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

Bemutakozik az új DEUTZ-FAHR C6000 kombájn2020-05-13

A DEUTZ-FAHR kategória fejlődési fordulópontot ér el a gazdálkodók kiszolgálásának történetében. A C6205 típust azért mutatjuk be, hogy új kialakítással, a kezelői kényelmet szolgáló innovatív műszaki megoldásokkal és az egyedülállóan megbízható és hatékony Deutz motorral felszerelve tegye teljessé a kombájnok termékskáláját.

 

Ez a kombájn az 5 szalmarázóval rendelkező kategória prémium terméke, amelyet a felhasználók a C7000-es és a C9000-es sorozatnál már megtapasztalhattak. A gyakorlati tapasztalat és a hűséges DEUTZ-FAHR ügyfelekkel való kapcsolattartás megteremtette az alapot a C6205 kifejlesztéséhez az olyan közepes méretű gazdaságok számára, amelyek gépparkjukat egy megbízható, kompakt, mégis nagyon termelékeny, mindenféle betakarításhoz optimálisan használható kombájnnal erősítve szeretnének önállóvá válni.

 

df kombájn 5-6-7 2020 május hirdetés

 

Fülke.

A kiváló hangszigetelés, a nagy teljesítményű légkondicionáló és az akár 8 munkalámpa lehetővé teszi, hogy mindig a munkára koncentrálhasson, minden időjárási viszonyok között - akár éjszaka is. Az új Commander Stick botkormány biztosítja valamennyi menet- és cséplési funkció egyszerű és magától értetődő vezérlését.

 

df-kombajn-fülke

 

Motor.

Deutz motor közös nyomócsöves befecskendezéssel, 24 szelepes hengerfejjel és elektronikus vezérléssel ellátott gazdaságos, vízhűtéses, Stage V károsanyag-kibocsátási szintű turbódízel motor (250 LE/184 kW) pontosan a szükséges teljesítményt biztosítja még változó terhelés mellett és csúcsterhelések esetén is. A tartály menet közben teljesítménycsökkenés nélkül üríthető.

 

df-kombajn-motor

 

Vágóasztal.

A szabadalmaztatott Schumacher Easy Cut II tandem vágórendszer – 4,20–6,30 m munkaszélességgel – rendkívül nagy pontossággal működik. A bolygóműves meghajtás nagy vágási sebességgel (1220 vágás/perc) biztosítja a tökéletes működést és a lehető leggazdaságosabb munkavégzést.

 

df-kombajn-schumacher vágórendszer

 

Magtartály.

A magtartály, amely 7000 literes űrtartalommal és 75 l/s ürítési sebességgel rendelkezik, hosszú ideig tartó munkavégzést tesz lehetővé csupán rövid megszakításokkal. A közvetlenül a vezetőfülke előtt elvégezhető, egyszerű mintavétel révén a betakarított gabona minősége tökéletesen ellenőrzés alatt tartható.

 

df-kombajn-magtartály

 

Cséplőrendszer.

A 600 mm-es cséplődobátmérő és a 8 csavarozott verőléc biztosítja a cséplőrendszer rendkívüli stabilitását és dinamikáját. A DEUTZ-FAHR kombájnok a gabona és a szalma kíméletes feldolgozásáról ismertek, és még a hosszú szalmát is az állattenyésztés és a mezőgazdaság számára optimális állapotban biztosítják.

 

df-kombajn-cséplőrendszer

 

Tisztítórendszer.

Öt szalmarázó láda (a szalmarázó ládák felülete 5,28 m2 vagy a TS modellen 4,60 m2) biztosítja az optimális magleválasztást és a tökéletes teljesítményt. A turbóventilátor a rostaszekrény teljes szélessége mentén elosztja a levegőt, hozzájárulva ezzel a még nagyobb hatékonysághoz. A dupla visszahordó rendszer megakadályozza a cséplőrendszer túlterhelését és a szükségtelen veszteségeket.

Egyszerű karbantartás

Közvetlen hozzáférés a legfontosabb alkatrészekhez.

Intelligens szerkezeti felépítésének köszönhetően a C6205 sorozatú modellek tervszerű és nem tervszerű karbantartása nem is lehetne egyszerűbb. A vezérlőkonzol egyedi csuklós kialakítása könnyű hozzáférést biztosít a kezelőszervek minden elektronikus csatlakozásához a karbantartási munkák során.Könnyen kezelhető gép rendkívüli teljesítménnyel és intelligens, innovatív kialakítással. Egyszóval: C6205.

 

www.dorker.hu

dorker logó png