Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

A Yokohama Off-Highway Tires az Agritechnica 2023 című eseményen 2023-09-28

Új és egyedi hibrid gumiabroncs, új sorozat és nemzetközi szakértői csapat

 

A Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) ismét részt vesz az Agritechnica 2023-on (november 12-18) a C28-as standon a 4-es csarnokban. Az Agritechnica globális platformot biztosít a mezőgazdasági és off-road gumiabroncs-megoldások bemutatásához. A YOHT Alliance márkáján keresztül mutatja be változatos portfólióját. A gumiabroncsok választéka olyan innovatív és technológiailag fejlett gumiabroncsokat tartalmaz, mint az Alliance Agri Star II traktorokhoz (új sorozat!), az Alliance 590 nagy teljesítményű radiál flotációs gumiabroncs munkagépekhez és az Alliance 389+ flotációs gumiabroncs pótkocsikhoz.

Új gumiabroncs és nemzetközi csapat

Ezenfelül egy traktorok számára készült, innovatív hibrid gumiabroncs prototípusa is bemutatásra kerül. Az ehhez a gumiabroncshoz használt speciális technológiák hatékonyan áthidalják a terep és a közút közötti szakadékot –egyaránt kiválóan alkalmas terepi műveletekhez és közúti szállításhoz, ezenfelül pedig különösen hosszú élettartam jellemzi.

 „Nemzetközi gumiabroncs-szakértői csapatunk alig várja, hogy találkozzanak az érdeklődőkkel. Az Agri Star II egyedülálló Stratified Layer technológiája (SLT), valamint az Alliance 590 és az Alliance 389+ esetében bemutatott flotációs technológia által kínált nagyobb vonóerő, hosszabb abroncs-élettartam és a hatékony talajvédelem a standunkon bemutatott abroncsok legfontosabb tulajdonságai közé tartozik” – emeli ki Angelo Noronha, a Yokohama Off-Highway Tires európai elnöke.

-X-