Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

A Trelleborg bemutatja az új TLC Plus alkalmazást az EIMA kiállításon2018-11-06

Az új Trelleborg TLC Plus App egy fejlett, szenzor alapú ellenőrző rendszer, amely a lehetséges gumiabroncsnyomás-különbségeket méri az optimális nyomás és a tényleges abroncsnyomás között, és ezeket az adatokat vezeték nélküli kapcsolattal továbbítja a mezőgazdasági termelő mobileszközéhez vagy számítógépéhez.

 

Lorenzo Ciferri, a Trelleborg Wheel Systems marketing és kommunikációs igazgatója elmondta: "Az új TLC Plus funkciói a meglévő és jól ismert Trelleborg Load Calculator App (TLC) rendszeren alapulnak, amely 2011-es úttörő elindítását követően, hét sikeres év után az iparág elsőszámú terhelés- és nyomáskalkulátora. A TLC App 14 nyelven érhető el, több mint 5000 potenciális konfigurációval működik és folyamatosan több ezer letöltést, frissítést és prémium értékelést regisztrál öt kontinensen.

"Az App hírnevét, mint vezető terhelés- és nyomáskalkulátor a mezőgazdasági iparágban megszilárdította az alkalmazásai, a gépkonfigurációi széles körémek köszönhetően, valamint a pontosság és a könnyű számítások miatt. Úgy látjuk, hogy az app alkalmazása óriási mértékben nőtt a hivatásos mezőgazdasági termelők körében, és ma is világszerte leginkább követett aplikáció  mezőgazdász berkekben. Ezért döntöttünk úgy, hogy frissítjük az alkalmazást a szenzoralapú eszköz új generációjára: a TLC Plus (Trelleborg Load Calculator Plus).

A megfelelő nyomást alkalmazva a gazdálkodás változó költségei több mint 20% -kal csökkenthetők. Valóban a megfelelő gumiabroncsnyomás csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, miközben növeli a vonóerőt és a terméshozamot, óvja és optimalizálja a modern gazdálkodást.

"Marketingkutatásunk azt sugallja, hogy fokozatosan a hivatásos gazdálkodók egyre jobban tudatában vannak annak, hogy milyen fontos a gépek megfelelő nyomásának kiválasztása. Ez sürgetni fogja a TPMS nyomásrendszerek elterjedését a CTIS és a Smart gumiabroncs megoldásokkal együtt a közeljövőben a profi gazdálkodás terén "- folytatja Ciferri.

" Az új TLC Plus alkalmazást a Trelleborg úgy tervezte, hogy megfeleljen a modern és jövőbeli gazdálkodás kihívásainak. Míg a TLC standard funkciói lehetővé teszik a megfelelő nyomás pontos kiszámítását minden alkalmazáshoz, az új TLC plusz prémium funkciók ellenőrzik, hogy a gépiek valóban az optimális gumiabroncsnyomást használják, és szükség esetén ajánlja a beállításokat.

Ez a TLC Plus KIT segítségével valósulhat meg, amely összeköti az alkalmazást a gumiabroncs-szelepekre szerelt TMPS érzékelőkkel és egy átjáróval, amely lehetővé teszi az adatátvitelt mobileszközökre. Emellett a felhőtechnológiának köszönhetően az eszközök lehetővé teszik a traktorfülkék távolról történő kezelését, lehetővé téve a mezőgazdasági termelők számára, hogy akár az irodájukból felmérjék, hogy a gépek megfelelően működnek-e. Ez a konfiguráció  maximális biztonságot és hatékonyságot biztosít akár a nagyobb gazdaságokban és a nagyméretű flottákkal dolgozó mezőgazdasági vállalkozók számára.

"Intelligens, könnyen kezelhető és pontos; így terveztük az új TLC Plus App funkcióit. Ezt célt szem előtt tartva meghívtuk a felhasználókat hogy járuljanank hozzá a tervezéshez, és több szakmai műhelyt indítottunk el a kiválasztott gazdálkodók számára. Az eredmény egy barátságos és megbízható alkalmazás, amely jelentősen javíthatja a gazdálkodás hatékonyságát és termelékenységét, miközben a TPMS megoldások terén a legmodernebb technológiát alkalmazza "- zárja le Ciferri.

Az új TLC Plus App egy élő demóval kerül bemutatásra a Trelleborg standján az EIMA kiállításon November 7-11 között Bolognaban, Olaszországban. Az új funkciók és a TLC Plus Kit 2019 januárjától világszerte elérhető lesz.