Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

A legkeresettebb 100 LE univerzális traktorok 2020-as akciós modelljei megérkeztek!2020-08-05

A Deutz-Fahr 5G széria traktorai méltán érdemelték ki az UNIVERZÁLIS TRAKTOR „címet”. Kiválóan dolgoznak földművelő, tejtermelő, vegyes gazdaságokban, állattartó telepeken, nagy-és kisgazdaságokban egyaránt, ezek mellett erdőgazdálkodási és településgazdálkodási feladatokra is ugyanúgy alkalmasak.

 

A 75–116 LE teljesítményű hét modell különböző tengelytávval, eltérő teherbírással és súllyal, valamint különböző gumiabroncs-kombinációkkal rendelkezik.

Az 5G sorozat műszaki paraméterei és technológiája szintén megfelel minden elvárásnak. A fülke minden munkához egyedülálló kezelői kényelmet biztosít, míg a FARMotion Stage IV motorok maximális teljesítményt tesznek lehetővé minimális károsanyag-kibocsátás mellett. 40 km/h ECO sebességváltó biztosítja a megfelelő sebességet a precíz, hatékony munkavégzéshez. Választhat a mechanikus vagy az elektrohidraulikus, terhelés alatt kapcsolható Powershuttle irányváltó között. Az elöl és hátul egyaránt lenyűgöző hidraulikus teljesítmény és emelőképesség jóvoltából az 5G sorozat biztosan megfelel az igényeinek.

 

df 5100 g hirdetés-k

 

  • FARMotion közös nyomócsöves, 3 vagy 4 hengeres, turbós, töltőlevegő-visszahűtéses motor
  • Sebességváltó az opciók széles választékával: akár 60 fokozat mindkét irányban és maximum 40 km/sebesség gazdaságos motorfordulatszám mellett
  • SenseClutch terhelés alatt kapcsolható irányváltó 5 fokozatban állítható intenzitású reakcióval és Stop&Go rendszerrel
  • 4 kerékre ható tárcsafékek
  • 4 fokozatú TLT (540/540ECO/1000/1000ECO) menetsebesség-arányos TLT és elülső TLT
  • Emelőképesség: legfeljebb 4525/5410 kg verziótól függően
  • 55 l-es, 60 l-es ECO vagy 90 l-es „igénykövető” hidraulikarendszer
  • 4 oszlopos fülke, hidroszilentblokkokra függesztve: páratlan komfort és optimális rálátás a homlokrakodóra

 

df-5100g-kép 1

df-5100g-kép 2

 

Tudj meg többet a Deutz-Fahr 5G szériáról:
https://bit.ly/2X6q5lq

 

www.dorker.hu

dorker logó png

df_nuovo logo_1