Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

A Kverneland forgóboronák már elérhetőek az új Actiline hengerrel2020-12-15

A Kverneland kiegészítette a forgóboronákra felszerelhető hengereinek portfólióját az Actiline hengerrel.

Kverneland H szériás forgóborona Actiline hengerrel

 

Az Actiline henger jó választás a tökéletes magágy elkészítéséhez könnyű és kötött talajokhoz egyaránt. Az új, trapéz profilú henger, relatíve keskeny taréjjal, 40 mm-s sávokban visszatömöríti a talajt, és V profilú barázdát hagy maga után, a CX-II csoroszlya számára.

A sávos visszatömörítés javítja a talaj vízmegtartó képességét és oxigéncseréjét. A taréj folyamatos, csúszásmentes hajtást biztosít a henger számára laza, kemény vagy nedves körülmények között is.

 

kverneland-actiline-euro

Kverneland Actiline henger forgóboronához Euro csatlakozással
kverneland-actiline-standard
 Standard csatlakozással


Az Actiline nagy teherbírást és jó öntisztítódást szavatol. Extrém körülményekhez karbidos sárkaparók is felszerelhetőek. A henger Standard vagy Euro csatlakoztatással rögzíthető a forgóboronához, melyek közül az utóbbi alkalmas vetősínnel való kombinációhoz is.

A tökéletesen szintezett, a vetési mélységben megfelelően előkészített magágy, valamint az egyenletes maglehelyezés és beágyazott magok az alapja a kimagasló kelésnek és ezáltal a magas hozamnak.

Az Actiline henger limitált szériában lesz elérhető a merev M, H és S szériához, a nyári gyártási ciklustól pedig a csukható modellekhez