Szakmai fórum mezőgazdasági gépész, géptechnikus és gépjavító szakos középiskolásoknak

A JÓL BEVÁLT permetezőgép modernebb köntösben! - HARDI NAVIGATOR CLASSIC2019-03-04

Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép család a gazdák körében, amely most a NAVIGATOR classic néven is elérhető a felhasználók számára!

 

A classic-on ugyanazt a jól bevált DELTA szórókeretet találjuk, amely az elmúlt években több száz magyar gazdaságban bizonyított, a legbiztonságosabb szórókeret-függesztést garantálva a kategóriában.

Az erősített vázszerkezet a nagy sebességű növényvédelmi kezelésekre és a legnagyobb igénybevételt jelentő szántóföldi és közút viszonyokra lett tervezve. Ez a típus opcionálisan a beszerzés utáni években is bővíthető-fejleszthető, személyre szabott precíziós igényeknek megfelelően.

 

hardi navigator classic hirdetés

 

A gép rendkívül egyszerűen kezelhető, a kezelőszervek jelentősen lerövidítik a permetezőgép beállításához és működtetéséhez szükséges időt.

Állítható nyomtáv
A Navigator classic nyomtávja gyorsan, fokozatmentesen állítható.

Hardi 464 zsírkenésű membránszivattyú - 280 l/perc - 15 bar teljesítménnyel
A gép szíve a jól ismert Hardi 464 zsírkenésű membránszivattyú, amely akár szárazon is járatható károsodás nélkül.

TurboFiller vegyszerbekeverő egység 35 l-es kivitelben

DynamicFluid4 - gyorsabb, pontosabb folyadékszabályozás

A forradalmi folyadék szabályzó rendszer már alapfelszereltségként biztosítja a jól ismert precíz dózis szabályozást.

Az ISOBUS kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges új monitort szerelni a fülkébe, hiszen akár a már meglévő erőgép termináljáról is vezérelhető a permetezőgép.

 

hardni navigator classic 1

 

DELTA szórókeret

Egyedülálló 100 cm szélességű központi függesztéssel rendelkezik, a legbiztonságosabb szórókeret függesztést garantálva a kategóriában. Az egyedülálló lengéscsillapító rendszerének köszönhetően nagy sebesség mellett is kiválóan teljesít.

Az Automata Szórókeret Szakasz Vezérlés nagy kezelési kényelmet nyújt, és jelentősen csökkenti a gépkezelő munkaterhelését, valamint 5 %-os, vagy esetenként nagyobb dokumentált vegyszer megtakarítást biztosíthat.

Az új RollSzenzoros aktív keretszabályzó rendszer nagy sebesség és nagy munkaszélesség mellett egyenetlen talajviszonyok esetén is folyamatosan biztosítja az optimális permetezési magasságot, egyidejűleg követve a talaj, és a kezelt felület felszínét.

Az IntelliTrack nyomkövető rendszer 

A csúcsminőségű kormányzott vonórudas IntelliTrack nyomkövető rendszer szűk, 6 m-es fordulási sugarat tesz lehetővé. A fejlett elektronika, a proporcionális szelep és a két nagyméretű hidraulikus munkahenger kombinációja biztonságos és pontos nyomvonalkövetést biztosít.

A Hardi Navigator classic kivitel - a legmagasabb műszaki tartalommal felszerelt modern permetezőgép a kategóriájában.

Ezt mind tudja a Hardi Navigator classic! – Nézze meg!

 

 

Részletekért keresse értékesítőinket:
www.dorker.hu/gepertekesitoink


www.dorker.hu

dorker logó png